پمپ شناور OPTIONS

پمپ شناور Options

پمپ شناور Options

Blog Article

موتور پمپ شناور درون بدنه اصلی قرار دارد. این بدنه به مرور زمان ممکن است دچار خوردگی شود.

در مورد ساختار پمپ، باید گفت که این پمپ از چند بخش تشکیل شده است. بخش اصلی پمپ شناور، بدنه آن است که در قسمت بالای آن یک پوشش شناور دارد. در داخل بدنه پمپ، یک الکتروموتور قرار دارد که با استفاده از انرژی برق، پمپ را به حرکت درمی‌آورد.

علاوه بر این، پمپ‌های شناور کشاورزی باید با دیگر اجزای سیستم آبیاری سازگاری داشته باشند و از لحاظ مقاومت در برابر ذرات معلق و آلودگی‌های مختلف قابل‌اعتماد باشند. همچنین، کارایی و بهره‌وری انرژی پمپ نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است تا هزینه‌های مرتبط با آبیاری در کشاورزی کاهش یابد.

 این نوع پمپ‌ها غوطه‌ور در چاه نصب می‌شوند و توانایی انتقال آب را از عمق‌های زیاد فراهم می‌کنند.

این پمپ ها از انواع تجهیزات مکانیکی هستند که به جای قرار گرفتن در سطح زمین، در عمق چاه قرار گرفته و آب را از عمق به سطح زمین، پمپاژ می کنند.

سیال وارد مرکز پروانه می‌شود و از آن‌جا به کمک پره‌ها شتاب می‌گیرد. فشار سیال به دلیل نیروی گریز از مرکز پره‌ها ایجاد می‌شود اما مقدار این فشار به نوع پروانه، اندازه نازل‌های مکش و تخلیه و سرعت چرخش محور (شفت) بستگی دارد.

 وقتی سطح آب به یک حد معین می‌رسد، شناور بالا می‌آید و پمپ را روشن می‌کند. به همین ترتیب، آب به‌وسیله پمپ به سمت سطح زمین یا مکان مورد نظر منتقل می‌شود.

اساساً هنگام خرید پمپ این سؤال پیش می آید که چگونه توان مورد نیاز یا دبی مورد نیاز خود را انتخاب نماییم؟ برای پاسخ به این سؤال دو روش اصلی وجود دارد.

ما اینجا هستیم تا دقیق، صریح و شفاف درباره کالاهایی که هر روز در اطرافتان می‌بینید با شما صحبت کنیم.

عملکرد جت پمپ‌ها به این صورت است که پیش از اینکه بتوان آب را از آن استخراج کرد، باید لوله‌ها از آب پر شده باشد، اما پمپ شناور به علت غوطه‌ور بودن در آب نیازی به پر شدن ندارد.

پمپ شناور، برنده قطعی بهره‌وری است. سرعت، سهولت در کنار قیمت مناسب و بدون هزینه جانبی، این پمپ‌ها را به یک گزینه منطقی و کارآمد تبدیل کرده است.

طراحی بدنه با قطر کم ( مناسب جهت نصب در چاه های جداره باریک )

پمپ شناور تک فاز و here پمپ شناور سه‌فاز انواع دیگری از این پمپ هستند که بر اساس برق مصرفی تقسیم شده‌اند. به عنوان مثال اگر آب‌های زیرزمینی ارتفاع کمی داشته‌باشند، معمولا از پمپ‌های شناور تک‌فاز و اگر عمق زیادی داشته‌باشند، از پمپ‌های شناور سه‌فاز استفاه می‌شود.

این پمپ‌ها از مکانیسم میل‌لنگ، همانند موتور خودروها استفاده می‌کنند. این مکانیسم، حرکت دوار میل‌لنگ را به حرکت مستقیم یا خطی پیستون تبدیل می‌کند. پمپ‌های رفت‌و‌برگشتی دارای ۳ جزء اصلی یعنی سوپاپ ورودی، پلانجر یا پیستون و سوپاپ خروجی هستند.

Report this page